HACK DE ZORG!

Op nationaal niveau wikken en wegen bestuurders over hoe het verder moet met de zorg. En in veel zorgorganisaties is de afgelopen jaren aandacht besteed aan de regels, procedures en systemen die zorg faciliteren. Van de individuele zorgprofessional wordt zelfsturing gevraagd. Maar is er nog ruimte voor de ideeën, kennis en kwaliteiten van die zorgprofessional? Carehacks.nl is ons antwoord op die vraag.

Hacking komt uit de computerwereld, maar nu heeft het de zorg bereikt. Hackers gaan op een levendige en kritische manier de interactie met systemen en procedures aan. Die mentaliteit wensen we zorgprofessionals in Nederland toe! Daar hoort durf bij en handigheid. Het is innovatie van de werkvloer, voor de werkvloer. Het is een beweging die de manier waarop we de zorg met elkaar organiseren, verandert en vernieuwt.

Jij kunt hieraan bijdragen! Denk buiten bestaande kaders en help de cliënt echt verder! Inspireer je collega’s door je carehack te sturen naar info@carehacks.nl. De leukste, handigste en meest urgente hacks worden op deze site geplaatst. Bezoek de site vaker voor praktische inspiratie. Maar ook voor het kritische gesprek over wat helpt en wat niet. 

Zo bouwen we samen aan pure zorginnovatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s