DROOM

Wij zijn Jaap Warmenhoven, Tabo Goudswaard en Willemieke van den Brink. Wij zijn social designers. Dat betekent dat we zoeken naar kansrijke nieuwe manieren om tegen maatschappelijke vraagstukken aan te kijken. Achter carehacks.nl gaat een droom schuil. Daar willen we je iets meer over vertellen.

Wij werken vaak voor zorgorganisaties en lokale overheid, we doen onderzoek en geven advies. Maar vooral maken we beweging. Carehacks.nl begint met het delen van ideeën, en het waarderen en benutten van vindingrijkheid. Maar onze droom is een levendige en kritische beweging vanaf de werkvloer, die een impuls is voor de zorgsector als geheel.

Hackers zijn lang als de vijand gezien. Maar tegenwoordig heeft de Amerikaanse overheid hackers in dienst. Ook zorgorganisaties kunnen profiteren van de eigenwijze ideeën en de vindingrijkheid van carehackers. Carehacks.nl stimuleert niet alleen de uitwisseling van ideeën, maar ook het gesprek over wat werkt en wat niet. 

Wil je meer weten? Meedoen? Een hackathon organiseren bij jouw organisatie? Neem contact met ons op via info@carehacks.nl!

3 gedachtes over “DROOM

  1. Geweldig leuk project. Alles wat wij niet durven (geen matras naast het bed, want dat benadrukt dat er gevallen kan gaan worden, liever een defensief hekwerk, waar je elleboog in verstrikt kan raken)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s